Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Onnisen kanssa yhteistyössäElfin-ketju on itsenäisten sähköurakoitsijoiden muodostama valtakunnallinen yhteenliittymä. Elfin-ketju tarjoaa asiakkailleen laadukkaita sähköalan tuotteita ja palveluja. Elfin on olemassa, jotta suomalaiset kodit toimisivat.

Elfin-urakoitsija on luotettava sähköalan asiantuntija, joka toimii täyden palvelun periaatteella. Kestävien laatutuotteiden lisäksi saat tarvittaessa myös suunnittelun, asennuksen, käyttöopastuksen ja huollon.

Etsitpä ratkaisua lämmitykseen, valaistukseen, kodinohjaukseen tai vaikkapa piha-alueen sulanapitoon, Elfin-tunnus on merkki laadusta ja osaamisesta.

Elfin-myymälöiden yhteystiedot ja lisätietoja tuotevalikoimasta osoitteessa www.elfin.fi

 

Hanakat-ketju on itsenäisten LVI-alan yrittäjien muodostama valtakunnallinen jälleenmyyntiketju. Ketju tarjoaa asiakkailleen laadukkaita talotekniikka-alan tuotteita ja palveluja.

Hanakat-liikkeiden tuotevalikoima sisältää tuotteita lämmitykseen, vesihuoltoon, ilmanvaihtoon, kylpyhuoneeseen, kodinhoitotiloihin ja keittiöön.

Hanakat-liike on luotettava LVI-alan asiantuntija, joka toimii täyden palvelun periaatteella. Hanakat-liikkeet tarjoavat kokonaisvaltaisen palvelun, johon sisältyvät

  • tuotteet
  • suunnittelu
  • asennus
  • käyttöopastus
  • huolto
  • rahoitus

Hanakat-liikkeiden yhteystiedot ja lisätietoja tuotevalikoimasta osoitteessa www.hanakat.fi