Onninen-mässan – en effektiv utbildningsdag

Nu är det dags för branschens mest uppskattade mötesplats där Onninen med leverantörer visar upp de senaste nyheterna för dig som jobbar inom Eldistribution, Transmission, Belysning och Telekom
 
Onninen-mässan är ett utmärkt tillfälle för kompetensutveckling och ubyte av erfarenheter. Vi startar upp 2018 med en turné där strategiska leverantörer inom Eldistributuion, Transmission, Belysning och Telekom finns på plats. Ta tillfället i akt och säkra din plats på Onninenmässan och välj det stopp som passar dig och dina kollegor bäst.
 
Varmt välkommen att läsa mer och anmäla dig på onninenmassan.se. 

 

Turnéplan
Torsdag 2018-01-18 Helsingborg/Sundspärlan
Tisdag  2018-01-23 Växjö/Konserthus
Torsdag 2018-01-25 Borås/Åhaga
Tisdag 2018-01-30 Stockholm/Kistamässan
Torsdag 2018-02-01 Örebro/Conventum Arena
Tisdag 2018-02-06 Skellefteå/Scandic
Torsdag 2018-02-08 Sundsvall/Södra Berget
 
På samtliga orter hålls följande seminarier
I anmälan finner du också de seminarium som kan vara av intresse för dig och din verksamhet. I Helsingborg, Växjö, Stockholm, Örebro och Sundsvall har vi även nöjet att ha Eon på plats.
 
Hur och varför åldras våra kabelanäggningar, 12-24 kV?
Behandlar kabelanläggningar (12-24 kV) och går igenom skarvar och avslut utifrån såväl gammal som ny teknik. Här diskuteras också lämpliga mätmetoder och vilka instrument som bör användas, samt återkopplar till erfarenheter från utförda mätningar.
 
Robust fiber = Säker fiber
Vänder sig till dig som arbetar med att beställa, bygga eller besiktiga fibernät. Här får du en tydlig vägledning och tips om hur du arbetar fram ett fibernät som är robust och driftsäkert. Seminariet beskriver också de minimikrav som ska gälla när man planerar, projekterar, förlägger eller dokumenterar fibernät.

Bild från Onninen-mässan 2014.