17 mars 2011

Onninen AB söker

Butikssamordnare, Mölndal

Onninen erbjuder grossist-, logistik- och distributionstjänster inom belysning, eldistribution, gas, industri, kyla & AC, telekom, transmission, VA och VVS. Våra kunder representeras främst av entreprenörer och installatörer, industriföretag, energibolag samt återförsäljare. I Sverige har företaget ca 320 anställda på ett 15-tal orter runt om i landet. Onninen AB är ett helägt dotterbolag till Onninen OY. Koncernen bedriver verksamhet i 9 länder.

Vill du driva Mölndals bästa VVS- och Kylbutik?

I så fall söker vi dig!


Vi söker Dig
som vill marknadsföra och sälja vårt produktsortiment från marknadens ledande leverantörer till våra kunder. Våra produktområden omfattar bl a VVS, Kyla, VA, och El. Du som söker bör ha erfarenhet och lämplig utbildning inom VVS och/eller Kyla. Du kommer att arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö och tillsammans med övriga i teamet se till att kunden får bästa möjliga service.

Butikssamordnarens huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Ansvara för försäljningen i Expressbutiken samt att den drivs enligt framtagna riktlinjer och policies.
  • Ansvara för genomförande av den lokala handlingsplanen och andra centrala aktiviteter.
  • Tillsammans med övrig personal ansvara för volym, bruttovinst och resultat för butiken.
  • Ansvara för eftermarknad för butikens kunder (returer/återköp, produktreklamation).
  • Ansvara för att hålla kollegor och dig själv uppdaterad om vilka produkter som finns i butiken.
  • Ansvara för en god arbetsmiljö i butiken.
  • Ansvara för administration och redovisning av försäljning, kassakontroll mm. 

För att trivas med arbetet som Expressamordnare är det viktigt att Du är en strukturerad och utåtriktad person med utpräglade serviceegenskaper. Du uppskattar direktkontakten med våra kunder och känner ett brinnande intresse och engagemang inför uppgiften.

Som Butikssamordnare har du inget personalansvar med du måste tycka det är intressant, givande och utmanade att ta rollen som teamledare för hela verksamheten i vår butik. 

Tjänsten omfattar truckkörning varför B-körkort är ett krav. 

För oss på Onninen är det viktigast att hitta personer med rätt kompetens och personliga egenskaper för varje tjänst. Därför välkomnar vi alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. 

Välkommen med din ansökan, senaste den 10 april 2011. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Patrik Wallander, Försäljningschef, tel 031-776 54 49.

Märk din ansökan med ”Butikssamordnare Mölndal” och maila den till ansokan@onninen.se.