Kesätyöpaikat Onnisella 2018Meillä Onnisella on Suomessa noin 1 100 työntekijää 55 toimipaikassa.
Pystymme tarjoamaan kesätyöpaikkoja Hyvinkäällä varastotyötehtävissä sekä Onninen Express -myymälöissä eri puolilla Suomea.

Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää.
Työssäolojakso on noin 2-4 kuukautta ja ajoittuu touko-syyskuulle 2018.
Varastotehtävissä katsomme eduksi aiemman kokemuksen ja/tai koulutuksen logistiikasta, samoin työturvallisuuskortista ja trukkikortista on hakijalle etua.
Myynnin tehtäviin ovat etusijalla teknisen alan (talotekniikka, LVI- ja sähkövoimatekniikka) ja kaupallisen alan opiskelijat.

Jos olet kiinnostunut kesätöistä Onnisella, täytä alla olevan linkin kautta sähköinen hakemuslomake perjantaihin 16.3.2018 mennessä.
 
Täytämme kesätyöpaikat rekrytointijärjestelmäämme tallennettujen sähköisten hakemusten perusteella. Emme valitettavasti voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emmekä voi vastata puhelintiedusteluihin.

Kunkin yksikön esimies suorittaa kesätyöntekijöiden lopullisen valinnan ja on yhteydessä hakijaan sopiakseen haastattelun. Siinä vaiheessa kun valinnat on tehty, kaikille hakijoille ilmoitetaan sähköpostitse.


Kesätyöhakemus
 
Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 100 henkilöä. Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 50. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö ja osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa. www.onninen.fi