Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Yksityisyyden suoja

Onninen Oy:n (”Onninen”) ja Onninen-konsernin Internet-sivuilla vierailevien käyttäjien henkilötietoja kerätään vain heidän suostumuksellaan, esimerkiksi heidän itsensä Onniselle ilmoittamana. Onninen käsittelee henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja käsitellään Onnisen ja Onninen-konsernin palvelujen ja toiminnan hoitamista varten ja viestien toimittamiseksi käyttäjille. Ellei laista muuta johdu, Onninen ei ilman käyttäjän suostumusta luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Yhtiö laatii ja säilyttää jokaisesta henkilörekisteristä henkilötietolain vaatiman rekisteriselosteen. Rekisteröidyllä on pääsääntöisesti oikeus tarkastaa tietonsa ja vaatia tarvittaessa niiden korjaamista. Lisätietoja antaa tarvittaessa Viestintä- ja markkinointiosasto.
Tiettyihin Onnisen Internet-sivuilla oleviin palveluihin voivat soveltua erilliset käyttöehdot ja yksityisyydensuojakäytännöt.