Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Tiedote 
  5.7.2017

Onninen palaa Varkauteen – uusi Express-myymälä avataan 10.7.2017

Onninen avaa maanantaina 10. heinäkuuta 2017 täyden valikoiman Onninen Express
-myymälän Pohjois-Savoon Varkauteen.
 
– Palaamme kaupunkiin kahdeksan vuoden jälkeen, koska Varkaus on nyt erittäin mielenkiintoinen kauppapaikka. Täällä on investoitu ja investoidaan paljon tulevaisuuteen. Onninen haluaa olla läsnä asiakkaidensa arjessa ja palvella heitä omalla paikkakunnalla. Varkauden myymälä vahvistaa palvelujamme Savossa, johon olemme avanneet viimeisen kahden vuoden aikana uudet myymälät Iisalmeen ja Pieksämäelle. Muut myymälät ovat Kuopiossa ja Mikkelissä, kertoo Express-myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen.
 
Varkauden Onninen Express -myymälä sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, joten sinne on helppo poiketa. Asiakkaita 470 neliömetrin myymälässä palvelee kolme asiantuntevaa myyjää. Tuotevalikoima kattaa noin 5 000 LVI-, sähkö- ja kylmäurakoitsijoiden päivittäin tarvitsemaa tuotetta.
 
Tervetuloa tutustumaan!
 
Onninen Express Varkaus
Kiertotie 1, 78210 Varkaus
Myynti: 0204 85 4755
Avoinna: ma–pe 7.00–16.00
Sijainti kartalla
 
Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja,
 joita on Suomessa yhteensä 49 Varkauden myymälän avauduttua.

 
LISÄTIETOJA:
Johtaja Kimmo Huttunen, Express-myymälät, puh. 050 536 5113

  
TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 100 henkilöä. Onninen on osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.