Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Sähköisen kaupan palvelut

 

Sähköiset hinnastot

Onninen toimittaa asiakkaille tarpeen mukaan OVT-päivitystiedostoja tai excel-hinnastoja. Asiakaskohtaiset alennustiedostot ja hinnastot ovat myös ladattavissa e-Commerce-portaalin hinnastot-osiosta.

Palveluvarastot

Tarjoamme palvelujärjestelmän, joka perustuu viivakooditekniikkaan. Tieto tavaroiden kulutuksesta siirtyy automaattisesti tietojärjestelmäämme, jolloin lähetämme täydennyksen asiakkaallemme ilman erillistä tilausta. Tämä säästää aikaa ja helpottaa rutiinitilauksia.

e-Commerce-portaali (OnnShop, Sähköiset hinnastot)

Portaalista löytyvät OnnShop-verkkokauppa sekä asiakaskohtaisten alennustiedostojen ja hinnastojen lataustoiminnallisuudet.

OVT-tilausjärjestelmä

Hankintajärjestelmään tai urakointilaskentaohjelmistoon helposti liitettävä OVT-yhteys mahdollistaa sähköisten tilausten lähettämisen omasta järjestelmästäsi Onniselle sekä tilausvahvistusten ja laskujen vastaanottamisen järjestelmääsi Onniselta.

Verkkolasku

Onninen tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden ottaa vastaan verkkolaskuja omaan laskujenkäsittelyjärjestelmään.

Sähköpostilasku

Onnisella on valmius lähettää laskuja myös sähköpostitse pdf-muodossa. Sähköpostilaskuina voidaan toimittaa sekä yksittäiset laskut että päivä- ja viikkokoontilaskut.

Webinfo

Webinfosta löydät kätevästi lisätietoja tuotteista: tuotekuvia, asennus- ja käyttöohjeita, viivapiiroksia ja teknisiä tietoja. Palvelu on avoin kaikille käyttäjille.

Lisätietoja

Lisätietoja palveluista löytyy vasemmalta olevien otsikkojen alta.