Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Etukortit 

 

    

Onninen Oy tarjoaa Suomen johtavana sähkö- ja LVI-alan tukkuliikkeenä maan laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Express-ketju on Onnisen noutavia tiliasiakkaita pääosin itsepalveluperiaatteella palveleva myyntiketju.

 

Express-ketjun tuotevalikoima sisältää menevimmät LVI-, sähkö-, kylmä- sekä teollisuus- ja infratuotteet. Ketjussa on Suomessa 48 Express-myymälää. Seitsemän toimipaikkaa on suuremman kokoluokan myymälöitä, Mega Expressejä.

Express-kanta-asiakkaana keräät bonuspisteitä tuotteista, jotka on ostettu itse keräämällä Onninen Express-myymälän tuotevalikoimasta. Bonuspisteitä kertyy kaikista vakioehdoilla tehdyistä ostoista.

Kanta-asiakkuudesta saat lisäarvoa yrityksellesi:
• Kanta-asiakkuus helpottaa ammattilaisen tavarahankintoja sekä ajallisesti että taloudellisesti
• Kanta-asiakaskortissa ovat asiakaskohtaiset tiedot valmiina, mikä nopeuttaa asiointia toimipaikoissamme
• Keskittämällä ostosi pääset valitsemaan yrityksellesi toinen toistaan laadukkaampia bonuspalkintoja

• Kanta-asiakkaana säästät aikaa, vaivaa ja rahaa – ostaminen on helppoa ja nopeaa

Kanta-asiakkuus on asiakasnumerokohtainen. Yhdellä asiakasnumerolla voi olla useampia kortteja. Kaikilla korteilla tapahtuneet ostot kirjautuvat samalle asiakasnumerolle ja kerryttävät bonuspisteitä.

Express-kanta-asiakkaaksi voi liittyä täyttämällä sopimuslomakkeen toimipaikoissamme yhdessä myyjämme kanssa. Kanta-asiakkuus on maksuton.

Lisätiedot:
Ota yhteyttä omaan vastuumyyjääsi, etunimi.sukunimi@onninen.com  tai kanta-asiakas@onninen.com.